Skip to main content


Gorinchem is uitgeroepen tot de mooiste vestingstad van Nederland. Ze beschikt over indrukwekkende stadswallen die een prachtig uitzicht bieden over rivier De Merwede.

De stad heeft veel te bieden waaronder drie theaters, een bioscoop, een museum, veel horecagelegenheden en jaarlijks een groot aantal evenementen. Kortom, er is altijd  iets te beleven in Gorinchem.

De centrale ligging van Gorinchem maakt dat de stad makkelijk bereikbaar via de snelwegen A15 en A27 of het spoor.  Beschik je toevallig over een boot? De pittoreske Lingehaven biedt voldoende aanlegplaatsen.

Wij kunnen kunnen je helpen met het samenstellen van een dagprogramma voor een teamuitje, teambuilding sessie of andere activiteit. Vaar met de veerpont naar Woudrichem, Slot Loevestein of Fort Vuren of maak een fietstocht door het polderlandschap van de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden. De parels liggen in Gorinchem voor het oprapen. Een ideale plaats voor ontmoeting, werken, vergaderen en ontspanning.

Neem gerust contact met ons op via info@debankvannoppes.nl of kijk op de website Mooi Gorinchem voor actuele informatie. Algemene informatie over de gemeente Gorinchem is te vinden op de website van de gemeente.