Skip to main content

Keuken Bank van Noppes

Onder het motto Eten Verbindt zijn we in 2017 gestart met het realiseren van onze “droomkeuken”. Grenzend aan de Open Workspace en de Tuin is een ruimte beschikbaar waar met behulp van een donatie van het Oranjefonds een keuken is gerealiseerd. De keuken is bedoeld voor diverse maatschappelijke doeleinden.

Jongeren die om welke reden dan ook moeilijk aan werk kunnen komen of niet meekunnen in het arbeidsproces krijgen hier de gelegenheid om onder begeleiding te koken. Dit kan zijn voor het klaarmaken van broodjes voor bezoekers of zelfs het maken van een diner.

Ook jongeren uit de buitenschoolse opvang kunnen gebruik maken van de keuken en het avondeten mee naar huis nemen als één van hun ouders of verzorgers ze komt halen.

De keuken is bedoeld voor goede keukentafelgesprekken, voor verbinding, voor koken met ouderen, vluchtelingen of andere groepen in de samenleving die op zoek zijn naar contact.

Heb je ideeën voor het gebruik  van de keuken  laat het ons weten. We gaan graag met je in gesprek: info@debankvannoppes.nl.