Skip to main content

Samen bewegen betekent ruimte voor elkaar

De statige oude spaarbank is omgetoverd tot een multifunctionele ruimte voor mens en maatschappij. Particulieren, organisaties en bedrijven kunnen gebruik maken van deze prachtige locatie in de historische  binnenstad van Gorinchem.

Wil je er gebruik van maken? Dat kan in principe voor noppes. Heb je er een bijdrage voor over? Graag! Wil je een factuur voor je organisatie / bedrijf? Dat kan! Laat het even weten.

IMG_4867

Werk- en doeruimte

Direct in het oog springt de grote multifunctionele werk- en doeruimte. Voorzien van Wifi, pantry, toiletgroep inclusief aangepast toilet. Maar liefst 70 m2 staat tot je beschikking.  Ideaal voor bijeenkomsten, workshops en trainingen. Zakelijk of met een maatschappelijk tintje. Maar ook voor kunstmanifestaties, exposities, presentaties of … vul zelf maar in. Wat wil jij doen in de Bank van Noppes? Er is ruimte voor ca. 35 mensen.

De ruimte biedt 20 werkplekken en is van alle (kantoor)gemakken voorzien. Voor noppes te gebruiken. Hoe bestaat het?

Ben je op zoek naar een inspirerende ruimte? Neem contact op.

Kluis

Een bank zonder kluis is geen bank.
Wat kun je in de kluis? Dat is helemaal aan jou.

Exposeren, mediteren… je afzonderen in eenzame opsluiting….
Of beter… samen een goed gesprek voeren! Kom kijken en beleef de kluis.

Tuin
Aan de grote werk- en doeruimte grenst onze prachtige stadstuin. Heerlijk om in te werken, overleggen, lunchen, bewegen…. Ook hier kun je prachtig exposeren, etaleren, excelleren.
Of gewoon even in de zon zitten, een boek lezen, bijkomen, op adem komen.

Voor noppes te gebruiken. Hoe bestaat het?
Ben je op zoek naar zo’n inspirerende ruimte? Neem contact op.

dbvn vergaderen

Directiekamer

Ben je met een kleinere groep en wil je intiem vergaderen, een bespreking voeren, een groepje lesgeven, of ….? Dan is onze directiekamer uitermate geschikt. Uiteraard ook voorzien van Wifi en met een prachtige witte wand voor projectie.

Voor noppes te gebruiken. Hoe bestaat het?

Ben je op zoek naar zo’n inspirerende ruimte? Neem contact op.

Kookruimte

De bank beschikt over een goed geoutilleerde keuken. De professionele kookruimte is uitermate geschikt voor het geven van kookworkshops, maar ook om zelf je catering te verzorgen als je met gasten in de bank op bezoek bent. Want dat is het idee: de bank biedt ruimte, zelf verzorg je de rest: catering, opruimen en eventueel schoonmaken na afloop.

Voor noppes te gebruiken. Hoe bestaat het?

Ben je op zoek naar zo’n inspirerende ruimte? Neem contact op.