Skip to main content

De naam zegt het al: gebruikmaken van de Bank van Noppes, kan voor noppes. Maar voor noppes, betekent niet voor niets. Hoe zit dat?

Bij de Bank van Noppes zorgen we met en voor elkaar dat de ruimte ‘draait’, de maatschappij een beetje mooier wordt. Door (terug) te geven wat je kunt als gastgebruiker of supporter.

Voor de gastgebruikers

De Bank van Noppes biedt ruimte voor elkaar. We delen deze prachtige locatie daarom graag met jou. Voor je vergadering, bijeenkomst, workshop, expositie… Dat kan voor noppes. Maar je vrijwillige bijdrage is welkom. Wil je een factuur voor je organisatie of bedrijf? Dat kan. Laat het even weten.

Supporters

De exploitatie van de bank is natuurlijk niet voor noppes. Hypotheek, water, elektra, onderhoud, noem maar op, het kost gewoon geld. De ruileconomie is nog niet zover.

Omdat de bank vooral maatschappelijke waarde oplevert en minder klinkende munt, zijn andere inkomsten nodig. Bijvoorbeeld van bedrijven die het concept een warm hart toedragen. En er zo nu en dan ook gebruik van willen maken.

Hen nodigen we van harte uit om supporter te worden. U krijgt daarvoor iets terug. Wil je weten hoe je kunt bijdragen? Neem contact op.

Ook kleinere bedrijven en particulieren die geloven in onze ruimte voor elkaar, kunnen bijdragen aan de Bank van Noppes. Uw donatie als  is van harte welkom.
Neem contact op.