Skip to main content

Gorinchem is een multifunctionele vergaderlocatie rijker. Midden in de historische binnenstad heeft de V RG D RPL K – onderdeel van de Bank van Noppes – de deuren geopend.

Bedrijven, organisaties en particulieren kunnen hier terecht voor vergaderingen, presentaties, demonstraties, het geven cursus & trainingssessies, workshops, marktonderzoeken, coaching & sollicitatie gesprekken. 

De eigentijds ingerichte V RG D RPL K biedt ruimte aan acht tot tien personen en is voorzien van alle gemakken. Een pantry met alles erop en eraan om een heerlijke lunch te bereiden en koffie of thee te zetten. Sluit je laptop aan op het breedbeeld tv scherm voor je presentatie of doe dat op de hagelwitte muren waarop de beamer kan worden gericht. Er zijn meer dan voldoende stopcontacten en natuurlijk ontbreekt het toilet niet.

Tijdens de pauze wandel je direct de binnenstad van Gorinchem in met zijn gezellige winkels en pleinen die rijk zijn ingericht met sfeervolle cafés en eetgelegenheden. Of kijk je ogen uit tijdens een wandeltocht over de historische stadswallen.

Buiten de deur vergaderen met collega’s, vakgenoten, klanten of medebestuurders, het levert onverwacht inspirerende momenten op. Je komt In de V RG D RPL K tot nieuwe inzichten. Hier gaan de hoofden bruisen van de ideeën.


Waarom je de V RG D RPL K wilt huren
.
mooie besloten ruimte

. parkeergarage op steenworp afstand

. centraal gelegen in Nederland

. hoofden die gaan bruisen van de ideeën

. voorzien van alle gemakken

. midden in de mooiste vestingstad van Nederland

. er op los wandelen tijdens de pauzes
. gezellige restaurants en cafés  naast de deur

Kosten
1 dagdeel à 150 euro
hele dag   à 300 euro

Zin om te vergaderen in V RG D RPL K, stuur een mailtje naar: info@akillian

De V RG D RPL K