Skip to main content

DeBankvanNoppes gaat uitbreiden en wel op meerdere gebieden. Ten eerste wordt het aantal appartementen vergroot van 4 naar 5. Dat is mogelijk omdat de naastgelegen bovenwoning is aangekocht. Dit meerkamer appartement is geschikt om met z’n tweetjes in te wonen of zelfs met een klein gezinnetje. Nu verwachten we een interne verhuizing en dat betekent dat er één of misschien wel twee studio’s vrij komen. Deze studio’s van ca 34 vierkante meter hebben een eigen badkamer en open keuken. Wonen in de bank betekent wel iets. Ruimte voor elkaar is hier zowel letterlijk als figuurlijk aan de orde. Interesse in wat wonen in de bank voor je kan betekenen, stuur een mailtje aan info@debankvannoppes.nl !

De tweede uitbreiding betreft de keuken die wij van het Oranjefonds geschonken hebben gekregen. De bouw van de nieuwe keuken is inmiddels in volle gang. Dat betekent eerst slopen en dan bouwen. Maar soms wordt het al mooier als je gaat slopen. Eind december verwachten we klaar te zijn met de keuken. We zien er naar uit om deze een maatschappelijk functie te geven.

Nog even en dan kunnen we van start. Zelf ideeën over het gebruik van de keuken? Mail ons gerust, via info@debankvannoppes.nl