Skip to main content

PaperSwingBeeldmaker Cas Slagboom en zijn partner Nathalie Nijkamp bedachten het concept beeldbox. In de Bank van Noppes konden we kennismaken met dit concept. Met een team of afdeling aan de slag met beeld.

Deelnemers geven hun gedachten en ideeën weer in beeld. Dat kunnen hele kleine teksten of tekeningen zijn. Cas volgt het proces en maakt van de verkregen indrukken en beelden een zogenaamde beeldkaart of zelfs volledige beeldbox.

Het verhaal van een veranderingsproces
Deze kunstwerken op basis van de input van de deelnemers kunnen gebruikt worden om het verhaal van je organisatie of veranderingsproces te vertellen. Een beeldbox is leuk als relatiegeschenk, of als leesbox bij de receptie. Wij kozen er voor om een aantal van de gemaakte beelden groot te laten printen en als kunst aan de muur te hangen.

Voor de beeldmakers maakt dat niet uit. Zij maken beelden die zelfs een volledig gebouw van een nieuwe identiteit kan voorzien. Beeld is een hele goede manier om in beweging te komen. Mensen kunnen hun creativiteit kwijt en treffen hun inbreng daadwerkelijk terug in het kunstwerk dat Cas er van weet te maken. Kom rustig een keer bij ons kijken. De expositie hangt in de grote ruimte en bij ons in de kluis. Cas exposeert nu in Utrecht

Een keer een inspiratiesessie organiseren in De Bank van Noppes?, dat kan en als je dat leuk vind kunnen Cas en Nathalie daar mede invulling aan geven met beeld!