Skip to main content

eten in de tuin
De start van ons keukenproject Eten Verbindt heeft een stortvloed aan hartverwarmende en inspirerende reacties opgeleverd. Dat smaakt naar meer, zo dachten we en daarom organiseren we een Eten Verbindt meet-up.

Iedereen die benieuwd is naar onze keukengeheimen is donderdag 1 februari welkom in de Bank van Noppes. We beginnen om 19.30 uur. Stuur ons een e-mail en je ontvangt een uitnodiging.

Onze plannen staan al stevig in de steigers. Marco van der Burg van de Vitaminekantine heeft de eerste schetsen voor de inrichting van de keuken op papier gezet.

Het is de bedoeling dat de nieuwe aanwinst wordt opengesteld voor iedereen die er gebruik van wilt maken. Je kunt er straks met je familie, vrienden, collega’s, kennissen, team- of partijgenoten lekker aan het kokkerellen. Ook leerlingen van de Kleine Wereld, een school voor moeilijk lerende kinderen, vinden hier een plek waar ze hun kookkunsten kunnen ontwikkelen en tonen.

Wellicht heb je een leuk idee om de keuken in te zetten om mensen met elkaar te verbinden. Dat horen we dan graag van je op de meet-up.

Stuur ons even een mailtje als je wilt komen.

Klik op

Lees ook: Oranje Fonds steunt Eten Verbindt met 25.000 euro

Meer weten over Eten Verbindt: mail of bel Elise Vahlkamp:
elise-lotte@hotmail.com of bel 06 – 52 69 54 58

Meer info over of steun aan het Oranje Fonds:
www.oranjefonds.nl/vrienden
www.oranjefonds.nl